thumb image
Recta final per realitzar les preinscripcions universitàries. Coneix tots els codis del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació

Després de la convocatòria de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) i de que es fessin públics els resultats dels exàmens ha arribat el moment de realitzar la preinscripció universitària. Si vols estudiar el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació hauràs d’introduir els següents codis com a primera opció, en funció de la universitat on vulguis estudiar: L’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona (EPSEB-UPC) té el codi 31016, el Grau a la UdG té el codi 81020 i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida el codi 61016.

El Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació t’ofereix una formació especialitzada i de qualitat sobre tot el procés de l’edificació, amb una especial atenció a les noves tecnologies i incorporant nous materials i processos per aconseguir una edificació més sostenible. Aquests professionals seran els responsables d’edificar les ciutats del futur.

L’arquitecte tècnic també és una professió dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones. A Europa les edificacions existents són bastant antigues, així que mitjançant la rehabilitació és possible modernitzar les llars i actualitzar-les als temps actuals, aprofitant les virtuts de les noves tecnologies. Es tracta d’una professió molt versàtil, que intervé en totes les etapes del cercle de l’edificació i que presenta una àmplia varietat de sortides laborals.

A més a més el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació també es pot estudiar a la URL-LaSalle, podeu contactar amb directament amb la universitat mitjançant el telèfon 932902367.

Si vols participar activament en la construcció de les ciutats del futur, millorant la qualitat de vida de les persones i apostar decididament per la sostenibilitat i la rehabilitació, el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació és la teva formació.