thumb image
Ja es coneixen les 19 candidatures finalistes dels Premis Catalunya Construcció 2018

El jurat dels Premis Catalunya Construcció  2018 ha escollit a 19 projectes que optaran a aquests reconeixements que busquen reconèixer el treball d’empresaris i treballadors del sector que contribueixen a millorar la qualitat, sostenibilitat i innovació de la construcció i l’edificació a Catalunya.

Aquests projectes són un bon mirall per conèixer els projectes més ambiciosos que es realitzen a casa nostra i serveixen perquè els futurs estudiants del Grau en Arquitectura Tècnica puguin identificar de manera clara quines són les edificacions que destaquen en el sector.

El jurat ha seleccionat les 19 candidatures d’entre les 94 que s’hi van presentar, que optaran a les següents categories: Direcció de l’execució de l’obra, Direcció Integrada de Projecte, Coordinació de Seguretat i Salut, Innovació en la construcció, Rehabilitació patrimonial, Rehabilitació funcional i Treball de Final de Grau. Podeu consultar tots els projectes finalistes al següent enllaç.

Un jurat de primera

Els Premis compten amb el suport del Consell de Col·legi d’Aparelladors de Catalunya i Arquinfad. El jurat de la 15a edició dels Premis Catalunya Construcció està format per Josep Maria Forteza, arquitecte tècnic i project manager; Eduard Gascón, arquitecte; Valentí Julià, arquitecte tècnic i gerent de la constructora SEROM; Maria Lluïsa Sánchez, arquitecta i directora de l’enginyeria JSS; Josep Camps, arquitecte tècnic; Natàlia Crespo, arquitecta tècnica i coordinadora de seguretat i Jordi Gosalves, president del CAATEEB i alhora president del jurat.