thumb image
Ja coneixes tots els codis de les preinscripcions universitàries del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació?

Els alumnes que vulguin realitzar la seva preinscripció universitària tenen temps fins al 2 de juliol per seleccionar quin Grau estudiar l’any vinent.  El Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació es pot estudiar a quatre universitats catalanes diferents. A continuació us indiquem quins són els codis de les diferents universitats:

L’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona (EPSEB-UPC) té el codi 31016. És el centre públic que més places ofereix i una de les millors universitats del món en el camp de l’Arquitectura i la Construcció (ocupa el lloc 22 al QS Wold University Rànquing).

Per altra banda, l’Escola Politècnica Superior de Girona, el centre de la tecnologia, l’enginyeria i l’arquitectura de la UdG, gaudeix d’un bon prestigi acadèmic i és pioner en dobles titulacions i màsters innovadors. El Grau a la UdG té el codi 81020.

El Grau també s’imparteix a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, on té el codi 61016. Aquest centre destaca també per l’aposta per la formació dual, que permet la complementarietat dels aprenentatges a l’entorn acadèmic i professional.

A més a més el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació també es pot estudiar a la URL-LaSalle, podeu contactar amb el telèfon 932902367.

Si vols participar activament en la construcció de les ciutats del futur, millorant la qualitat de vida de les persones i apostar decididament per la sostenibilitat i la rehabilitació, el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació és la teva formació.