thumb image
Saps ja quan són les jornades de portes obertes de les universitats que imparteixen el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació?

El Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació s’imparteix a quatre universitats diferents a Catalunya. Cadascuna ofereix els estudis amb el valor afegit que aporta la institució universitària al darrere, però totes comparteixen la visió de l’aparellador com una professió del futur, oberta als canvis tecnològics i respectuosa amb el medi ambient.

L’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona EPSEB-UPC obrirà les seves portes el proper dissabte 14 d’abril, en la jornada de portes obertes conjunta de la UPC. A més, el dimecres 16 de maig de 12 a 14 hores hi haurà una jornada específica per l’escola d’edificació. La Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC) és una institució pública de recerca i d’educació superior en els àmbits de l’arquitectura, l’enginyeria, les ciències i la tecnologia.

Pel que fa a la Universitat Ramón Llull – La Salle, les instal·lacions del carrer Lluçanès es podran visitar els dissabtes 14 d’abril, 26 de maig i 30 de juny. La innovació en l’ensenyament és l’empremta distintiva del Campus de La Salle (Universitat Ramon Llull).

El 19 de maig serà el torn de la Universitat de Girona, a l’Escola Politècnica Superior, el centre de la tecnologia, l’enginyeria i l’arquitectura de la UdG, que gaudeix d’un bon prestigi acadèmic i és pioner en dobles titulacions i màsters innovadors.

La Universitat de Lleida obrirà les seves portes els dissabtes 7 d’abril i 5 de maig, de les 10 a les 12 del matí. La universitat combina una llarga i fructífera tradició universitària amb una estructura jove i dinàmica que aposta decididament per una formació i una investigació de qualitat, per uns avançats mètodes docents i per la internacionalització.