thumb image
Coneix els millors projectes de TFG del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació

El Col·legi Oficial d’Aparelladors de Barcelona i l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona (EPSEB-UPC) han reconegut els millors Treballs de Fi de Grau del curs 2016-2017, amb la intenció de facilitar la incorporació dels estudiants al sector professional i de donar a conèixer aquells projectes que poden ser interessants.

El projecte guanyador ha estat la diagnosi i una proposta d’intervenció de l’edifici ‘Cal Tarrés’ al poble de Calders,  un projecte de rehabilitació d’una petita masia que data de mitjans del segle XVII. El tutor del treball és el professor Xavier Casanovas.

El president del Col·legi d’Aparelladors, Jordi Gosalves, ha estat el responsable de reconèixer els projectes guanyadors. D’aquesta manera ha atorgat el II premi a Miren Etxeberria i Guilermo García, amb el seu treball ‘Aspárrena, hacia un modelo sostenible: diagnosis”, que estudia l’estat de la sostenibilitat a aquesta ciutat alabesa i presenta propostes de millora. El tutor del treball és el professor Antonio Caballero.

El  III Premi ha estat per Juan Torres Martínez amb el seu treball ‘Estudio de la gestión de la Seguridad en el uso de la maquinaria en obras en Ibiza”, tutoritzat pel professor Víctor Hugo Tamayo.

El jurat avaluador del concurs ha estat format per Josep Maria Forteza i Clavé, vicepresident de la Junta de Govern del Col·legi d’Aparelladors, Judith Ramírez, cap de secció del Departament de Tecnologia de l’Arquitectura de l’EPSEB i Jordi Xiqués, professor del Departament de Representació Arquitectònica.

Aquests premis són un bon mirall pels alumnes del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació, que poden veure quins són els treballs més ben valorats i les tendències del sector.