thumb image
Aparelladors [Magazine] 6 exemples de jocs aplicats a les ciutats del futur

El professor d’ENTI-UB, la Universitat dels Videojocs, Oriol Ripoll ha publicat una llista de sis videojocs que ens ajuden a reflexionar sobre com ens organitzem, relacionem i vivim a les ciutats. Es tracta de jocs aplicats a sectors com la construcció o l’edificació, sis grans exemples per la Game Jam #ArkTek2018, en la que els alumnes del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació tindran l’oportunitat d’utilitzar els seus coneixements tècnics per crear videojocs.

En la llista destaquen idees com la de crear una ciutat mitjançant trencaclosques perquè sigui sostenible, un simulador de construcció de ciutats totalment realista o un joc de taula d’estratègia que té en consideració les ciutats veïnes. Podeu consultar la llista del l’article del Magazine al següent enllaç.

La Game Jam ArkTek2018 és la primera edició dels Serious Games (jocs aplicats) als sectors de l’arquitectura i la construcció a Espanya. Aquest dissabte, a partir de les 9 del matí, alumnes del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació i de Graus en Disseny i Desenvolupament de Videojocs treballaran conjuntament per a desenvolupar els seus propis projectes.