thumb image
La Ciutat dels Somnis mostra l’aparellador com una figura professional clau per assolir l’estalvi energètic i millorar la nostra qualitat de vida

Coneix una professió amb valors i molt de futur

Del 27 al 30 de desembre, el Recinte Montjuïc de Barcelona acollirà la Ciutat dels Somnis, la nova versió del Festival de la Infància, que aposta per un vessant més pedagògic, aproximant-se al món de les professions des de la infància. Ara bé, sense perdre la seva perspectiva lúdica i festiva. Responent a la pregunta: què vols ser de gran?, s’oferiran més de 80 activitats inspirades en diverses professions, tant en aquelles que ja es coneixen, com en d’altres que existiran en el futur. L’objectiu és que els infants de 4 a 12 anys explorin, coneguin i juguin a què seran de grans.

La professió de l’aparellador serà ben present a la Ciutat dels Somnis; doncs, el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) disposarà d’un espai, a la secció dedicada a: la ‘Casa’. A més, es desenvoluparà un taller de sensibilització en l’ús de l’energia en els habitatges, anomenat: ‘Amb la casa sí que s’hi juga’, adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys. Durant el taller, es definirà què és un habitatge, com adaptar-lo al clima, quins materials escollir, com fer un bon disseny i aïllament, es reflexionarà sobre el consum d’energia, destacant les energies renovables com el sol com a alternativa a la climatització artificial, etc.

L’objectiu d’aquest taller és sensibilitzar sobre la importància de l’estalvi d’energètic i fer descobrir als més petits les possibilitats d’eficiència energètica que un habitatge ofereix. Un espai on els nens i nenes poden descobrir que és l’energia, l’eficiència energètica, experimentar amb els elements i construir un habitatge més saludable i energèticament sostenible.

En definitiva, activitats pedagògiques com aquestes són ideals per conèixer la professió de l’arquitecte tècnic, transmetent valors als futurs joves, perquè prenguin consciència sobre l’impacte energètic i les diferents mesures que es poden aplicar per evitar-lo. Tot plegat, demostra que la tasca de l’aparellador té un impacte real, ja que, pot millorar el nostre entorn i qualitat de vida. Veniu amb els vostres fills i filles a conèixer una professió amb molt de futur!

Recorda: 

Del 27 al 30 de desembre

De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h

Palau 1. Fira de Barcelona. Recinte Montjuïc

Més informació en aquest enllaç.