thumb image
Estudia el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació: uns estudis vinculats a la tecnologia, sostenibilitat i medi ambient

Nova oportunitat per realitzar la preinscripció universitària. Els propers 19 i 20 de setembre comença la convocatòria de setembre, on podràs incloure els codis del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació. Si vols participar activament en la construcció de les ciutats del futur, millorant la qualitat de vida de les persones i apostar decididament per la sostenibilitat i la rehabilitació, el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació és la teva formació.

La professió de l’arquitecte tècnic evoluciona constantment gràcies al fet que està molt lligada als avenços tecnològics que es van produint al sector. La domòtica, el nou software BIM, Internet of Things o els sistemes BMS són només alguns dels exemples de noves tecnologies que estan revolucionant la metodologia de treball de la professió.

Una de les disciplines on l’arquitecte tècnic juga un paper més important és en la rehabilitació, ja que els edificis de les nostres ciutats produeixen fins al 38% de les emissions de CO2. Mitjançant la rehabilitació, l’arquitecte tècnic pot aconseguir aquesta reducció, donant prioritat a materials eficients i energies renovables.

En aquest sentit, el futur professional ha d’encaminar-se cap a una arquitectura sostenible, tenint en compte l’impacte d’un edifici durant tot el seu cicle de vida, des de la seva construcció, passant pel seu ús i enderrocament final.

El Grau es pot estudiar en quatre universitats catalanes, cadascuna amb el seu propi codi. L’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona (EPSEB-UPC) té el codi 31016. És el centre públic que més places ofereix i una de les millors universitats del món en el camp de l’Arquitectura i la Construcció (ocupa el lloc 22 al QS World University Rànquing). L’Escola Politècnica Superior de Girona, el centre de la tecnologia, l’enginyeria i l’arquitectura de la UdG té el codi 81020. L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida té el codi 61016.

Per altra banda, el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació també es pot estudiar a la URL-LaSalle, podeu contactar amb el telèfon 932902367, ja que el centre no segueix les preinscripcions universitàries de la Generalitat.