thumb image
Encara no has fet la teva preinscripció universitària? Entra al portal Accesnet i inscriu-te al Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació

Després de la convocatòria de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), arriba el moment de fer la preinscripció universitària. Si vols seleccionar en primera opció el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació, hauràs de seguir aquestes indicacions iintroduir al portal Accesnet de la Generalitat de Catalunyaels següents codis en funció de cada universitat, on s’imparteix aquesta titulació: a la Universitat de Girona (UdG), el codi és el 81020; a la Universitat de Lleida (UDL), el 61016; a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el 31016 i finalment, en el cas de la Salle, podràs inscriure’t en aquest enllaç.

El Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació t’ofereix una formació especialitzada i de qualitat sobre tot el procés de l’edificació, incloent-hi la coordinació de les seves fases i introduint els aspectes relacionats amb les noves tecnologies i la sostenibilitat. La versatilitat d’aquests estudis capaciten els futurs graduats per poder exercir en àmbits tan diversos com: els de la gestió, el camp de la docència, la investigació o l’exercici de la funció pública, ocupant funcions crucials i de màxima responsabilitat com: Director Executiu d’Obres, QuantitySurveyor, Coordinadors de Seguretat i Salut, Project Managers, Caps d’obra, Tècnics de rehabilitació i intervenció d’edificis, Consultors d’Estructures, especialistes en Disseny, Gestors urbanístics, entre molts altres.

Ara bé, no podem deixar de banda que el futur de l’arquitectura tècnica està vinculat estretament a la tecnologia i a la sostenibilitat. Per això, cal destacar el paper clau de l’aparellador per minimitzar l’impacte en l’entorn ambiental i alhora mantenir les màximes condicions de confort. En aquest sentit, és imprescindible que l’aparellador controli els materials, les estratègies solars passives, les instal·lacions energèticament eficients amb l’aprofitament actiu de les energies renovables, la mínima producció de residus i posterior tractament, els sistemes de control, regulació i gestió centralitzada, els sistemes domòtics, l’automatització i amortització de les instal·lacions, etc. En aquesta línia, irrompen professions com les del Facility manager, responsable de la gestióestratègica dels recursos, aconseguint un important estalvi de costos o la del Property manager, encarregat del lloguer i l’administració de l’immoble, ocupant responsabilitats ben diverses.

Si vols convertir-te en una peça clau en la construcció de la ciutat del futur; fes ja la teva preinscripció al Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació al portal Accesnet de la Generalitat de Catalunyaet recordem els codis en funció de cada universitat: a la Universitat de Girona (UdG), el codi és el 81020; a la Universitat de Lleida (UDL), el 61016; a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el 31016 i finalment, en el cas de la Salle, podràs inscriure’t en aquest enllaç. Et recordem que el període de preinscripció a les universitats catalanes finalitza el proper 3 de juliol, aquí pots consultar la documentació requerida. Així mateix, comentar-te que la 1a assignació de places serà l’11 de juliol i la 2a assignació de places, el 24 de juliol.